Un șofer s-a bușit cu Mercedes-ul în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău

Un șofer s-a bușit cu Mercedes-ul în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, în această dimineață, în jurul orei 06:00, după care a dat bir cu fugiții de la fața locului.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 2 august 2023, 08:57   1349
INSP

(FOTO) Primele imagini cu Mercedes-ul care s-a izbit în poarta Ambasadei Federației Ruse. A fost oprit forțat, la Strășeni

Potrivit IGP, la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul de la volanul unui Mercedes și-a tamponat mașina în poarta Ambasadei Federației Ruse la Chișinău, după care a părăsit locul accidentului.

Mijlocul de transport a fost localizat imediat pe traseul de deplasare spre Strășeni, dar la toate cerințele polițiștilor de a se opri, șoferul și-a continuat deplasarea, accidentând pe traseu încă două mașini (fără victime).

Acesta a fost totuși oprit forțat de angajații poliției, în raionul Strășeni, unde sunt efectuate la moment toate acțiunile procesuale ce se impun.

Sinteza CNA: Două persoane, reținute într-un dosar de trafic de influență și un angajat vamal este cercetat pentru acte de corupție

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, doi chișinăuieni au fost reținuți, iar ulterior arestați, într-un dosar de trafic de influență. Bănuiții ar fi promis că pot determina persoane publice să amâne examinarea unei cauze penale și au pretins de la denunțător 8000 de euro.