Ceartă la cuțite între tată și fiu, în sectorul Ciocana. Cuțitarul internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Codru

Un bărbat a ajuns la spital, după ce a fost atacat cu cuțitul de către propriul fiu cu care a consumat băuturi alcoolice. Cazul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 21:26, într-un apartament de pe strada Nicolae Milescu Spătaru din sectorul Ciocana al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 15 septembrie 2024, 11:06   239
Poliția

Potrivit surselor, este vorba despre un bărbat de 56 de ani, care după ce a consumat alcool cu fiul său, în urma unui conflict, a fost atacat de către ultimul cu un cuțit.

În urma incidentului, bărbatul s-a ales cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului și a fost transportat de urgență la spital pentru a i se acorda ajutorul medical necesar. Totodată, fiul său a fost internat în Spitalul Clinic de Psihiatrie „Codru”.

Atât tatăl, cât și fiul, sunt la evidența poliției ca consumatori de alcool și droguri.

Oamenii legii cercetează cazul epntr ua stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.