(SURSE) Tragedia de la Călărași. Skoda care a luat viața a patru persoane ar fi fost condusă de către șeful Procuraturii Ungheni

Șoferul mașinii care a fost implicată în accidentul din această seară, de la Bahmut, Călărași, soldat cu decesul a patru persoane, printre care un copil, s-a dovedit a fi șeful Procuraturii Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 20 octombrie 2023, 22:49   9737
Triboi

Potrivit surselor noastre, ar fi vorba despre Dumitru Triboi, care prin Hotărârea nr.1-85/2021 din 17 august 2021, Consiliul Superior al Procurorilor l-a propus în funcția de procuror-șef al Procuraturii raionului Ungheni, pentru un mandat de 5 ani.

Aceleași surse menționează că toate materialele cu referire la tragedia de la Călărași au fost preluate de la poliție de către Procuratura Generală, iar Triboi ar urma să fie reținut pentru 72 de ore.

VIDEO) UPDATE // Grav accident, la Călărași. Patru persoane au decedat, printre care și un copil

Anterior IGP a informat printr-un comunicat de presă despre faptul că șoferul automobilului de marca Skoda a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatele au demonstrat că acesta nu ar fi consumat alcool, dar chiar și așa i-au fost prelevate probele biologice pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele.

În declarația sa de venituri și proprietăți, Triboi a indicat automobilul Skoda ca fiind fabricat în anul 2012 și l-ar fi procurat în anul 2021 la un preț de 4 500 de lei.

Anterior Dumitru Triboi  a deținut funcția de adjunct al procurorului-șef al procuraturii raionului Călăraşi, pentru un mandat de 5 ani.