Deflagrație în sectorul Rîșcani. A lăsat robinetul la conducta de gaz întredeschis, iar vecinul său se juca cu o brichetă în WC

O bubuitură puternică a răsunat într-un bloc de locuințe, după ce un bărbat a lăsat robinetul la gaz întredeschis, în timp ce vecinul său se juca cu o brichetă în baie. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, în jurul orei 15:30, într-un bloc de locuințe de pe strada Nicolae Dimo, din sectorul Rîșcani al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 17 mai 2023, 14:02   754
brichetă

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat informația pentru PulsMedia

„În cadrul documentării la fața locului, polițiștii au stabilit că locatarul unui apartament, din blocul de locuințe cu pricina, din neatenție a lăsat robinetul la conducta de gaz întredeschis, iar în rezultat s-a produs o scurgere de gaze prin sistemul de ventilare în apartamentul vecin unde proprietarul se juca cu brichetă în camera de baie. În consecință s-a produs o deflagrație neînsmenată. Incendiu nu a izbucnit, dar nici pagube materiale și persoane traumatizate nu au fost înregistrate”, a precizat Stati.

Reprezentanții IGSU menționează că nu a fost solicitată intervenția salvatorilor.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele acestui caz.

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.