NEWS ALERT

(FOTO) Un șofer ar fi șters putina, după ce „și-a lăsat” BMW-ul fără roți într-un gard, la Briceni

Un șofer a fugit de la fața locului, după ce s-ar fi izbit cu BMW-ul într-un obstacol, în urma căruia a rămas fără cel puțin două roți. Accidentul a avut loc noaptea trecută pe o stradă din Corjeuți, raionul Briceni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 13:32   473
Puls

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Briceni a confirmat informația pentru PulsMedia.MD și a declarat că accidentul a avut loc în jurul orei 23:00.

„Un locuitor din satul Corjeuți a sesizat poliția din Briceni cu privire la producerea unui accident rutier. Potrivit apelantului, un automobil de model BMW a lovit gardul gospodăriei sale și a părăsit ulterior locul accidentului.În prezent, polițiștii Inspectoratului de Poliție Briceni întreprind măsuri pentru identificarea și localizarea șoferului implicat, precum și pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului. După finalizarea investigațiilor, va fi luată o decizie conform prevederilor legislației în vigoare”, a declarat Talpă.

(FOTO) Un șofer ar fi șters putina, după ce și-a lăsat BMW-ul fără roți, la Briceni
(FOTO) Un șofer ar fi șters putina, după ce „și-a lăsat” BMW-ul fără roți, la Briceni

(VIDEO) Tânăr de 20 de ani din Ucraina, curier de droguri la Chișinău

Un ucrainean, cu vârsta de 20 de ani, a fost reținut fiind suspectat de răspândirea și comercializarea substanțelor narcotice. Suspectul a fost reținut în flagrant de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru, într-o fâșie forestieră din adiacentul unei străzi din centrul capitalei, în timp ce plasa în ascunzișuri pachețele cu substanțe interzise.