Tânără bătută cu pumnii, legată, violată și jefuită, la Ciocana. Ar fi ieșit la „rendez-vous” cu un tip de pe TikTok

Clipe de groază pentru o tânără, după ce a fost la o întâlnire cu un tip cu care a făcut cunoștință pe TikTok, dar a fost bătută, legată, violată și jefuită de către amicul acestuia cu care a consumat băuturi alcoolice. Cazul a avut loc în noaptea de 08 Aprilie anul curent, într-un apartament de pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 aprilie 2023, 14:42   6423
Tânără bătută cu pumnii, legată, violată și jefuită, la Ciocana. Ar fi ieșit la „rendez-vous” cu un tip de pe TikTok

Potrivit surselor PulsMedia.MD este vorba despre o tânără în vârstă de 20 de ani care vineri, 07 Aprilie, în jurul orei 21:30, a mers în ospeție la un tânăr în vârstă de 21 de ani, cu care făcuse cunoștință acum 2 luni pe TikTok.

Acesta i-ar fi achitat taxiul și o aștepta în scara unui bloc de locuințe de pe strada Petru Zadnipru, din sectorul Ciocana al capitalei, împreună cu un amic de-al său. După ce tânăra a ajuns pe adresa sus indicată, împreună cu cei doi tineri s-ar fi dus la un magazin alimentar de pe strada Ginta Latină, de unde ar fi cumpărat două peturi de bere de 2,5 litri, dar și un cognac, iar ulterior s-au deplasat spre apartamentul tânărului de 21 de ani.

La  câteva ore după miezul nopții, după ce au consumat berea și cognacul, tânărul de 21 de ani s-ar fi dus din nou la magazinul de pe strada Ginta Latină ca să ia țigări, iar fata a rămas în apartament cu amicul acestuia.

Individul ar fi profitat de faptul că tânără s-a îmbătat și i-ar fi propus să întrețină un raport sexual, însă aceasta l-ar fi refuzat, iar el a început să o lovească cu pumnii peste față, dar și alte părți ale corpului, după care a rupt hainele de pe ea, i-a legat mâinile cu lenjeria intimă a acesteia și ar fi violat-o, după care i-a furat telefonul mobil de model IPhone 7, a ieșit din apartament și a dat bir cu fugiții într-o direcție necunoscută.

Când tânărul de 21 de ani s-a întors de la magazin, a găsit-o pe fată, în stare de inconștiență, dezbrăcată în pielea goală, bătută și cu mâinile legate în față.Când fata   și-a revenit, i-a povestit acestuia calvarul prin care a trecut și împreună s-au dus la Inspectoratul de Poliție Ciocana unde au depus o plângere.

Ulterior, pe urme fierbinți oamenii legii au reușit să-l identifice pe făptaș, care s-a dovedit a fi un tip în vârstă de 30 de ani, originar din Hîncești. Acesta a fost reținut pentru 72 de ore, susțin sursele apropiate anchetei.

Totodată este de menționat că acesta nu este la prima abatere de la legislație fiind anunțat în căutare națională de către IP Centru pentru alte infracțiuni comise anterior.