NEWS ALERT

(FOTO) Un angajat INSP s-a răsturnat cu un Mercedes, la Briceni

Un agent de patrulare a ajuns la spital, după ce Mercedesul cu care se deplasa s-a răsturnat. Accidentul a avut loc în noaptea de 8 spre 9 septembrie 2024, în jurul orei 03:16, pe traseul M5, în localitatea Halahora de Sus, din raionul Briceni.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 15:07   879
Briceni

Potrivit surselor, este vorba despre un angajat al Direcție de Patrulare Nord a INSP, în vârstă de 31 de ani, care se afla în calitate de pasager într-un automobil de marca Mercedes, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 53 de ani.

Din motive necunoscute, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a izbit într-un copac de pe acostament, după care s-a răsturnat.

Un angajat INSP s-a răsturnat cu un Mercedes, la Briceni


În urma accidentului, polițistul de patrulare, orginar din Briceni, și care se afla în afara orelor de serviciu, s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital pentru a ise acorda ajutorul medical necesar.

Solicitată telefonic, Svetlana Talpă, ofițerul de presă al IP Briceni, a confirmat pentru PulsMedia.MD producerea accidentului și a declarat că șoferul a fost testat alcoolscopic, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan.

În prezent, poliția continuă să stabilească toate circumstanțele accidentului.

(VIDEO) Tânăr de 20 de ani din Ucraina, curier de droguri la Chișinău

Un ucrainean, cu vârsta de 20 de ani, a fost reținut fiind suspectat de răspândirea și comercializarea substanțelor narcotice. Suspectul a fost reținut în flagrant de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru, într-o fâșie forestieră din adiacentul unei străzi din centrul capitalei, în timp ce plasa în ascunzișuri pachețele cu substanțe interzise.