Bebeluș ucis în bătaie ziua în amiaza mare de către un individ aflat la evidența psihiatrului, la Hîncești

Clipe de groază pentru o tânără și copii ei, după ce un individ a dat buzna în casa acestora și i-a bătut cu pumnii și picioarele. Incidentul a avut loc ieri, 28 Iunie, în jurul orei 10:00, în localitatea Crasnoarmeiscoe, din raionul Hîncești, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 29 iunie 2023, 11:37   1710
crimă

Este vorba despre un bărbat de 40 de ani care s-ar afla la evidența medicului psihiatru. Acesta ar fi pătruns în gospodăria unei tinere de 27 de ani.

Individul agresiv i-ar fi aplicat tinerei, dar și copilor ei, un bebeluș de câteva luni și alt copil de 7 ani, mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului.

Din cauza traumatismelor grave, din nefericire bebelușul a murit până la venirea ambulanței.

Individul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost pornit un dosar penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Ofițerii Direcției Antidrog a INI anunță o captură de droguri de 1.700.000 lei și reținerea la Chișinău a doi cetățeni ai Ucrainei

Cei doi sunt un bărbat și o femeie cu vârste de 23 și 25 de ani. Aceștia aveau o relație de prietenie, iar în cadrul grupului criminal organizat ar fi avut rolul de curieri de droguri. Potrivit datelor din dosarul penal, cei doi ar fi fost transportați din Ucraina în Moldova de către liderul grupului infracțional, care gestiona un magazin de droguri pe aplicația Telegram.