Descoperire macabră în Chișinău. Cadavru găsit zăcând într-un parc din cartierul Poșta Veche

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-un parc de către un trecătopr care a alertat poliția. Descoperirea macabră a avut loc Sâmbătă, 8 Aprilie, pe strada Calea Orheiului din cartierul Poșta Veche al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 9 aprilie 2023, 15:35   629
crimă

La fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul IP Rîșcani, dar și un medic legist, unde s-a stabilit că victima este un bărbat în vârstă de 38 de ani.

În urma examinării cadavrului, medicul legist nu a depistat semne de moarte violentă a acestuia.

Cadavrul a fost transportat la Centrul de Medicină Legală pentru a fi stabilită cauza exactă a decesului. 

Totodată, oamenii legii au inițiată o anchetă pentru stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

horosCOP - 17 mai: Racii se vor bucura de o zi extrem de agitată, asemenea unei operațiuni de supraveghere pe scară largă

Conjuncția planetară de astăzi ne îndeamnă să ne ascuțim intuiția și să fim pregătiți pentru revelații neașteptate. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol crucial în modul în care fiecare nativ va răspunde provocărilor. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii vitale pentru a decripta mesajele ascunse ale universului.

Aeroportul Internațional Chișinău, inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate

Î.S. „Aeroportul Internațional Chișinău” a fost inclus în lista bunurilor care nu pot fi privatizate. Un amendament care presupune acest lucru a fost înaintat de președintele Comisiei economie, buget și finanțe, Radu Marian, la proiectul de modificare a Legii privind aplicarea măsurilor restrictive internaționale. Documentul a fost adoptat în a doua lectură de 55 de deputați.