Noi detalii despre copilul electrocutat, la Criuleni. Accidentul s-a întâmplat sub ochii mamei și fratelui său mai mare

Au apăurt noi detalii despre cazul copilului de numai 3 ani;ori, care astăzi a ajuns în secția de reanimare a Institutului Mamei și Copilului, după ce ieri a fost electrocutat într-o gospodărie din localitatea Izbiște, Criuleni.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 25 iulie 2024, 20:40   844
priză

Potrivit surselor PulsMedia.MD din cadrul IP Criuleni, incidentul s-ar fi produs ieri, în timp ce copilul împreună cu mama sa în vârstă de 30 de ani și fratele mai mare, un copil de 6 ani, ar fi mers să ducă apă la animalele din gospodărie.

Micuțul ar fi încecat să se ridice ca să vadă mai bine animalele și s-ar fi apucat  de un cablu electric  a unei prize mai vechi fiind ellectrocutat.

Acesta a fost transportat la Institutul Mamei și Copilului din capitală unde a fost internat astăzi în secția de reanimare pediatrică, în stare gravă condiționată de dureri la mâna dreptă, cu plagă la unul dintre degete, fatigabilitate, paliditate pronunțată, somnolență, dar și există risc de dereglări de ritm cardiac. 

Copilul este sub supravegherea medicilor.

Totodată, sursele ne-au comunicat că micuțul locuiește împreună cu mama sa și fratele său mai sare, iar tatăl său în vârstă de 37 de ani activează în calitate de șofer în afara R.Moldova.

(VIDEO) O sută de studenți din Bălți au spus ,,DA” referendumului

Tinerii trebuie încurajați să iasă la vot, mai ales că ultimele alegeri locale generale au demonstrat că încă nu toți au înțeles care este greutatea votului lor. Iată de ce, 100 de studenți din Bălți și-au unit forțele și au organizat un flashmob de susținere a referendumului din 20 octombrie.