Accident soldat cu deces, în urma unei depășiri, la Criuleni

Un bărbat a murit, după ce motocultorul cu care se deplasa a fost lovit din spate de un automobil. Accidentul s-a produs ieri-seara, în jurul orei 19:00, la ieșirea din localitatea Mășcăuți, din raionul Criuleni.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 21:03   582
Criuleni

Potrivit poliției, în accident a fost implicat un automobil de marca Ford, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 36 de ani, dar și un motocultor condus de un bărbat în vârstă de 57 de ani.

Șoferul Fordului ar fi efectuat o amnevră de depășire fără a se asigura și a lovit din spate remorca motocultorului. În urma impactului, bărbatul de 57 de ani a murit pe loc, până la venirea ambulanței.

Oamenii legii au inițiat o cauză penală în acest caz și urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(VIDEO) Vineri 13 - zi cu ghinion pentru Ilan Șor. Noi percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a partidelor politice

Astăzi, 13 septembrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al IGP în comun cu procurorii Procuraturii Anticorupție au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali - săvârșită în proporții mari, dar și pentru spălarea de bani săvîrșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari (art. 1813, art. 243 Cod Penal).