Incendiu la Tohatin. O octogenară a încercat singură să lupte cu flăcările, dar a ajuns la spital

O femeie a ajuns la spital, după ce a încercat să stingă un incendiu de vegetație. Cazul a avut loc în amiaza zilei de ieri, 22 august, în jurul orei 11:56, în localitatea Tohatin, municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 23 august 2024, 10:06   217
foc

Potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi o femeie în vârstă de 81 de ani. Aceasta ar fi încercat de una singură, până la venirea pompierilor, să stingă un incendiu de vegetație, însă s-a ales cu traumatisme.

 Femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportat la spital, unde a fost diagnosticată cu arsuri de gradul II la mâini.

Totodată, flăcările au reușit să distrugă o suprafață de aproximativ 0.03 ha de vegetație uscată, până când au fost lichidate de pompieri.

Specialitștii din cadrul IGSU urmează să stabilească circumstanțele și cauzele izbucnirii incendiului.

ANRE a aprobat micșorarea prețului pentru energia electrică furnizată de S.A. ”Energocom”, dar facturile consumatorilor finali rămân neschimbate

Consiliul de Administrație al Agenției Naționale pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a aprobat prețul reglementat pentru energia electrică furnizată de către S.A. ”Energocom”, furnizorul central de energie electrică, în cuantum de 1,80 lei/kWh (fără TVA). Acest preț este cu aproximativ 21% mai mic față de prețul în vigoare, scrie Bizlaw.MD.

Peste 1300 de cazuri de COVID-19 au fost înregistrate în Republica Moldova săptămâna trecută. Autoritățile recomandă vaccinarea

Chişinău, 17 sep. /MOLDPRES/. În perioada 9-15 septembrie, în Republica Moldova au fost înregistrate 1310 cazuri de COVID-19 (dintre care 271 în regiunea transnistreană), fiind cu 15% mai puțin față de săptămâna precedentă. Autoritățile de resort recomandă vaccinarea împotriva COVID-19 și a gripei, comunică MOLDPRES.