Renato Usatîi vrea test anti-drog pentru candidați la funcția de președinte, prim-ministru, miniștri și deputați

Candidatul la funcția de Președinte al R.Moldova, dar și lider al Partidului Nostru, Renato Usatîi, propune introducerea testului anti-drog pentru candidați la funcția de președinte, prim-ministru, miniștri și deputați!

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 18:33   36
RU

Pornind de la amenințările cu sirienii și cecenii, alte declarații halucinante ale unor politicieni sau trollii lor, propun să introducem, pe lângă examenul la limba de stat, și alte cerințe pentru demnitari. 

„De exemplu, un test obligatoriu anti-drog pentru cei care aspiră la funcția de deputat, ministru, prim-ministru sau președinte de țară.  Altfel, curând o să fim martorii cum în creierii celor de la PAS apar extratereștri de pe Marte ori planeta Venera, sau rechini și balene în Ghidighici. De ce oamenii din țară trebuie să depindă de niște decizii inadecvate?!”, susține Usatîi.

Andrei Năstase solicită PG investigarea împrumuturilor contractate de guvernarea PAS: „Datoria s-a dublat și a ajuns la 113 mlrd lei, iar asta afectează grav viitorul țării”

Candidatul declarat la Prezidențiale, Andrei Năstase, a depus astăzi o sesizare către Procurorul General, în care solicită investigarea urgentă și detaliată a modului în care au fost gestionate toate împrumuturile contractate de Republica Moldova, atât la nivel național, cât și internațional, în ultimii ani.

(VIDEO) Veronica, sora lui Renato Usatîi, despre fratele său: „Este omul faptelor!”

„Dacă pur și simplu aș trece pe o listă toate faptele pe care le-a făcut, l-aș vota, este om al faptelor!”. Este declarația făcută de Veronica Schmidt, sora lui Renato Usatîi, duminică seara, 6 octombrie curent, în cadrul emisiunii „Puterea e în adevăr”. Aceasta a vorbit cu mândrie despre fratele său, inclusiv despre istoriile din copilărie, care îl definesc pe Renato ca o persoană empatică, cu valori și cu un sentiment autentic de patriotism.