(VIDEO) Scandalul cu implicarea fratelui procurorului Lilian Cociu. IGP: A fost concediat și lipsit de legitimația de serviciu

Ofițerul Din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice a INI, Alexandru Cociu, tot el fiind și fratele procurorului Lilian Cociu, care s-a dat în spectacol în fața agenților de patrulare la Aeroportul Internațional Chișinău, în seara zilei de 24 Iulie curent, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiindu-i ridicată legitimația de serviciu.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 26 iulie 2024, 18:45   2017
Cociu

„Polițistul care la 24 iulie a fost documentat pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate, prin ordinul Inspectoratului General al Poliției al MAI, a fost sancționat disciplinar cu concedierea din funcția publică cu statut special, fiind ridicată legitimația de serviciu. În urma anchetei de serviciu, inițiată de Inspectoratul General al Poliției, s-a constatat, că polițistul la data indicată, în adiacentul Aeroportului Internațional Chișinău, a fost depistat în stare de ebrietate în timp ce conducea un automobil, aparatul „Drager” arătând o concentrație de alcool de 1,26 mg/l în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IGP.

Inspectoratul General al Poliției precizează repetat, că nu va fi tolerat un astfel de comportament care denigrează onoarea, prestigiul şi imaginea profesiei de polițist.

(SURSE) Scandalul cu implicarea ofițerilor INI de la Aeroport. Unul dintre ei ar fi fratele unui procuror implicat în scandalul „unui bordel din Chișinău”

EXCLSUIV (VIDEO 18+) Noi imagini cu membrul partidului „Renaștere”, care s-a luat de piept cu poliția, după ce a fost prins băut la volan, la Ceadîr-Lunga

Reporterii PulsMedia.MD au intrat în posesia unor imagini noi cu Ivan Patosca, membru al Partidului Politic „Renaștere”, totodată soțul Irinei Patosca, președintele organizației teritoriale „Ceadîr-Lunga” al aceluiași partid, care s-a dat în spectacol și a agresat agenții de patrulare, după ce l-au prins băut la volan.