Tragedie la Institutul Oncologic din Chișinău. Un pacient a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de la etajul 3

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat de la etajul superior al Institutului Oncologic din capitală, în seara de 7 Ianuarie curent, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 9 ianuarie 2024, 07:06   483
Oncologie

Victima s-a dovedit a fi un bărbat de 56 de ani. În seara de 7 Ianuarie, în jurul orei 21:00, acesta ar fi sărit peste geamul de la etajul 3 al spitalului, din Secția de Radioterapie Nr.1.

Medicii ar fi încercat să-i salveze viața, însă din nefericire, din cauza traumatismelor grave cu care s-a ales în urma impactului cu solul, bărbatul a murit peste trei ore de la producerea incidentului.

Oamenii legii au fost alertați despre acest caz ieri-dimineață, 8 Ianuarie, în jurul orei 09:00, de către vice-directorul instituției medicale, A. Musteață.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

Patru oferte au fost depuse în cadrul licitației cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești

Patru companii și-au depus ofertele în cadrul licitației internaționale cu privire la extinderea Stației Electrice Vulcănești, gestionată de ÎS Moldelectrica. Deschiderea ofertelor s-a desfășurat vineri, 20 septembrie curent, conform anunțului specific de achiziții publicat de Unitatea Consolidată pentru Implementarea și Monitorizarea Proiectelor în domeniul Energeticii (UCIPE).

horosCOP - 23 septembrie 2024: Leii încheie o tranzacție profitabilă, iar Fecioarele redeschid un caz nerezolvat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul arhetipurilor astrale. Ce secrete vor fi dezvăluite și ce alianțe periculoase se vor forma sub această influență cosmică? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.