(VIDEO) Doi motocicliști și un șofer, prinși băuți și fără permise de conducere în trafic, la Criuleni

Trei bărbați au fost trași pe dreapta de agenții de patrulare și s-au trezit cu procese penale pentru că conduceau unități de transport în stare de ebrietate și fără permise de conducere.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 1 octombrie 2024, 11:34   77
IGP

Un bărbat de 39 de ani a fost stopat  de polițiști pe o stradă din  satul Dubăsarii Vechi, în timp ce conducea neuniform o motocicletă. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a arătat o concentrație de 1,63 mg/l.

În satul Cimișeni a fost stopată o altă motocicletă, condusă de un  bărbat  de 32 de ani, cu o concentrație de alcool de 0,40 mg/l în aerul expirat.

În alt caz, în satul Onițcani, polițiștii au stopat un Volkswagen care se deplasa haotic. La volan se afla un bărbat de 38 de ani cu o concentrație de 0,63 mg/l vapori de alcool în aerul expirat.

Niciunul dintre bărbați nu deține permis de conducere. În toate cazurile mijloacele de transport au fost ridicate la parcarea specială și au fost inițiate procese penale, iar bărbații  riscă amenzi între 125.000 și 150.000 de lei sau închisoare de la 2 la 5 ani.

(FOTO) Percheziții CNA l-a Comrat. Cinci persoane reținute dosare pentru finanțarea ilegală a partidelor politice, spălare de bani și falsificarea rapoartelor financiare

Ofițerii CNA și procurorii au desfășurat astăzi acțiuni de urmărire penală, la Comrat, în cadrul unor cauze pornite pe fapte de spălare de bani, falsificarea rapoartelor financiare și finanțarea ilegală a unui partid politic. Cinci persoane au fost reținute în urma perchezițiilor, fiind plasate în izolator pentru 72 de ore.