UPDATE // (FOTO) Focuri de armă într-un local din sectorul Ciocana

Poliția Capitalei a fost pusă pe jar în această dimineață, după ce un individ ar fi tras un foc de armă în timp ce se afla într-un local de pe strada Petru Zadnipru din sectorul Ciocana al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 20 aprilie 2023, 07:20   3731
Ciocana

UPDATE // Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru PulsMedia.MD că cearta s-a iscat între doi tipi de 31 și 42 de ani, în jurul orei 05:00, după ce cei doi au consumat băuturi alcoolice.

Unul dintre ei a efectuat o împușcătură dintr-o armă pe care o deținea legal, a precizat Stati.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Individul ar fi împușcat în tavanul localului, după ce între el și o altă persoană a izbucnit un conflict.

Potrivit unor martori oculari, pistolarul ar fi avut nevoie de ajutor medical, după ce s-ar fi împușcat în picior. Sursele PulsMedia.MD însă infirmă acest fapt.

Acesta ar fi fost în stare de ebrietate, a fost reținut de echipajele BPRO care l-au escortat la IP CIocana pentru a fi audiat, iar ulterior, cel mai probabil, va fi cercetat penal pentru huliganism și reținut pentru 72 de ore.

Știrea se actualizează.

Focuri de armă într-un local din sectorul Ciocana
Focuri de armă într-un local din sectorul Ciocana

(FOTO) Cu „heroina la colțun”, într-o mașină cu moldoveni. O spaniolă s-a pornit în R.Moldova, dar riscă să stea după gratii în România

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit în bagajul unei tinere din Spania, 86 de grame substanţă susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de risc. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea femeii, pentru săvârșirea infracţiunilor de introducerea sau scoaterea din țară, fără drept, de droguri de risc și trafic de droguri de risc.