Ministerul Apărării confirmă cazul soldatului găsit mort, la Comrat, despre care a scris PulsMedia

Ministerul Apărării a confirmat cazul tânărului militar în termen care a fost găsit spânzurat într-un șopron din localitatea Congaz, municipiul Comrat, despre care a scris PulsMedia.MD cu referire la surse

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 11:33   322
ccomrat

„Un soldat în termen, aflat în concediu, a fost depistat decedat în locuința sa.Cazul este investigat de poliție. Potrivit rezultatelor preliminare ale anchetei, tânărul s-ar fi sinucis. În cadrul Armatei Naţionale a fost creată o comisie care efectuează o cercetare de serviciu privind circumstanţele incidentului. Ministerul Apărării exprimă sincere condoleanţe familiei și rudelor tânărului decedat”, se arată într-un comunicat al instituției.

Amintim că PulsMedia.MD a scris cu referire la surse că în seara zilei de vineri, în jurul orei 20:30, militarul în termen în vârstă de 18 ani, care era în concediu de 5 zile, a fost găsit spânzurat într-un șopron din curtea casei părintești.

Vineri acesta urma să se întoarcă din concendiu înapoi în armată, însă din nefericire a fost găsit de către ofițerul de sector fiind spânzurat într-un șopron.

Tragedie la Comrat. Militar găsit spânzurat în șopron, înainte de a se întoarce din concediu


 

(VIDEO) Moldovenii – cu sufletul la gură pentru fetița care a scăpat din mâinile mamei care l-a ucis pe fratele mai mic

Mama care și-a ucis fiul de 5 ani ar fi încercat să-și omoare și fiica mai mare, de 11 ani. Dezvăluirile au fost făcute de o rudă a familiei pe rețelele sociale. Este vorba de Andreea cunoscută pe TikTok, unde este urmărită de o comunitate de peste 50 de mii de utilizatori ai platformei și care se prezintă în calitate de consultant pe Internet, telecomunicații, energie și finanțe.

(VIDEO) Să nu le fie simplu forțelor noi să întoarcă procesul. Stamate, despre necesitatea desfășurării referendumului UE

Referendumul constituțional privind aderarea Republicii Moldova la UE este necesar pentru situația în care vor veni alte forțe la guvernare care, dacă nu vor fi proeuropene, să nu poată așa de simplu să întoarcă procesul. Aceasta este opinia și explicația deputatei PAS Olesea Stamate, membra Comisiei juridice, numiri şi imunităţi în Parlament, exprimată la emisiunea „Puterea A Patra” de la N4, ediția de miercuri seara, 18 septembrie curent.