VIDEO // Glodeni: Doi bărbați și o femeie, și-au deschis ,,o afacere” de comercializarea ilegală a țigărilor și alcoolului

Pe parcursul a două luni, polițiștii din Glodeni au documentat activitatea ilicită a unor persoane suspectate de operațiuni ilegale cu alcool și țigări.

publicat de Anatol Chirilov
vineri, 14 aprilie 2023, 12:39   115
Poliția Glodeni

În urma investigațiilor s-a stabilit că, doi bărbați de 45 și 51 de ani, dar și o femeie de 44 de ani, locuitori ai municipiului Bălți și raionului Glodeni au inițiat o afacere de comercializare ilegală a țigărilor și alcoolului contrafăcut pe teritoriul raionului Glodeni.

În urma perchezițiilor efectuate, la 13 aprilie curent, la domiciliile și în automobilele suspecților a fost depistată și ridicată o cantitate de peste 265 de litri de alcool și 4000 de pachete cu țigări, fără acte ce ar dovedi originea și proveniența lor, inclusiv mijloace bănești în sumă de 12 520 de lei.   

Valoarea mărfii ridicate se estimează la peste 150 000 de lei. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, dar și identificarea altor persoane implicate în această activitate ilegală.

(DOC) Corupție cât duce „trenul solidarității” la CFM? Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cere anularea procesului-verbal de recepție finală

Supraveghetorul tehnic al lucrărilor de reabilitare a tronsonului feroviar Basarabeasca-Berezino, cu care se lăuda acum doi ani, fostul ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale al R.Moldova, Andrei Spînu, dar și pentru care Calea Ferată din Moldova a alocat peste un milion de euro, solicită anulare procesului-verbal de finalizare a lucrărilor, dar și reconvocarea comisiei.

ANCHETĂ | Țeapă la cel mai înalt nivel. Investitori din România, ținuți pe tușă de autorități, după ce au cumpărat un imobil în centrul Capitalei

Și-au cumpărat un imobil de milioane, dar n-au voie să se atingă de el. Asta a pățit o companie cu capital românesc, care a intrat în posesia unei clădiri amplasată în inima Capitalei. De mai bine de doi ani, nu poate face nimic și stă cu investiția înghețată, deoarece terenul pe care se află imobilul este, în continuare, în proprietatea statului, iar lupta cu birocrația moldovenească s-a dovedit a fi mult mai grea decât părea.