Gelozia bat-o vina. Tânăr ucis în bătaie, acoperit cu iarbă și incendiat, la Rîșcani

Doi bărbați au fost încătușați, după ce au ucis în bătaie un tânăr și l-au incendiat, din cauza geloziei. Crima a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 02:40, în localitatea Mihăileni, din raionul Rîșcani, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 17 octombrie 2024, 08:33   845
crimă

Astfel, potrivit surselor, victima s-a dovedit a fi un tânăr de 32 de ani. Cadavrul incendiat al acestuia a fost depistat de către un consătean care a alertat imediat poliția.

Oamenii legii au stabilit la fața locului că victima a mers în ospeție la un consătean în vârstă de 41 de ani, la care se mai afla în ospeție și cumnatul său în vârstă de 36 de ani, originar din localitatea Mărăndeni, Fălești, dar și concubina acestuia.

Cei patru au stat la masă și au consumat băuturi alcoolice, ulterior între tânărul de 32 de ani, gazda și oaspetele său, s-ar fi iscat un conflict din cauza sentimentelor nutrite de către victimă față de concubina oaspetelui de 36 de ani.

Ultimul fiind înfuriat din cauza geloziei l-a scos afară pe tânărul de 32 de ani, în curtea casei, unde i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului până când acesta a decedat.

Gazda, ca să acopere urmele crimei, a adus iarbă uscată cu care au acoperit cadavrul și l-au incendiat.

Atât individul de 36 de ani, cât și gazda de 41 de ani, au fost încătușați și escortați la Ip Rîșcani, unde au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind inițiat un dosar penal pentru omor.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

SIS publică lista străinilor care instruiau oamenii lui Șor să organizeze destabilizări. Au legături cu Wagner

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a publicat lista cetățenilor străini care au fost implicați în instruirea oamenilor lui Șor în Rusia, Serbia, Bosnia și Herțegovina. Ofițerii precizează că persoanele erau trimise în străinătate sub parvanul organizației Eurasia și „școliți” de oamenii din organizațiile lui Prigojin: Wagner și Ferma.