Bărbat împușcat în cap, găsit zăcând într-o baltă de sânge, la Ceadîr-Lunga

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând într-o baltă de sânge. Descoperirea macabră a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:30, în localitatea Beșghioz, din raionul Ceadîr-Lunga, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 13 ianuarie 2024, 17:54   1697
Crimă


Victima s-a dovedit a fi un bărbat de aproximativ 46 de ani, iar cadavrul a fost găsit de către sora sa,  tot ea fiind și cea care a alertat poliția.

Medicul-legist venit la fața locului, preliminar nu a stabilit urme de moarte violentă, în afară de cea care a fost provocată în cap cu o armă de vânătoare ce era deținută legal de către răposat.

Oamenii legii au pornit o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

horosCOP - 3 mai: Leii vor străluci astăzi ca un detectiv care rezolvă un caz complicat

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra destinelor noastre, punându-ne la încercare intuiția și capacitatea de deducție. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin ape tulburi, unde arhetipurile astrologice se confruntă cu umbrele propriilor temeri. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum ne vor ghida ele în demascarea adevărurilor ascunse?