EXCLUSIV // (VIDEO) Un student de la Academia MAI s-a dat în spectacol la un Hotel din Chișinău. A alergat în pielea goală pe coridoare

Clipe de coșmar pentru angajații unui hotel, după ce s-au trezit pe coridoare cu un tânăr pus pe bucluc și în pielea goală. Incidentul ar fi avut loc în noaptea de 20 spre 21 Martie anul curent, la hotelul Jumbo, din sectorul Botanica al capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 6 aprilie 2023, 10:48   7817
Un student de la Academia MAI s-a dat în spectacol la un Hotel din Chișinău. A alergat în pielea goală pe coridoare

Potrivit unor martori oculari, în jurul orei 03:00, în noaptea de 20-21 Martie, tânărul care ar fi fost într-o stare neadecvată, după ce ar fi vandalizat ușa unui taximetru din cauza că șoferul nu l-ar fi lăsat să intre în automobil, în pielea goală a dat buzna în hotelul sus menționat.

Acesta ar fi strigat în gura mare că a consumat droguri și ar mai fi cerut o doză de la angajații hotelului.

„Eu am fumat sare, mai vreau și dacă nu îmi dați acum, eu vă omor și îmi este totuna că sunt polițist”, repeta în continuu asta, ne-a zis unul dintre martorii oculari care a solicitat să-i păstrăm anonimatul.


Tânărul a început a lovi cu pumnii în ușile localului și mobilier, dar și alerga gol-goluț pe coridoarele hotelului, după ce unul dintre angajați a făcut un apel la poliție.

Sursele PulsMedia.MD susțin că individul, în vârstă de 21 de ani, este student în anul II la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare” a Ministerului Afacerilor Interne, la specialitatea „Administrație Publică”.

Dânsul locuiește în proximitatea hotelului unde a avut loc incidentul. În seara cu pricina ar fi organizat o petrecere împreună cu ceilalți colegi, iar după ce restul s-ar fi culcat, el a ieșit în pielea goală din apartament și s-a dus la hotel.

Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a confirmat pentru PulsMedia.MD cazul și a menționat că imediat după incident, tânărul cu comportament neadecvat a fost identificat și transportat la o instituție medicală unde a și fost internat pentru a-i fi acordat ajutorul medical necesar.

„Colegii și prietenii acestuia, în cadrul discuțiilor cu polițiștii, nu au putut comunica ce s-a întâmplat cu tânărul. Pe caz a fost inițiată o anchetă pentru a stabili toate circumstanțele, dar totodată se așteaptă și concluzia medicilor. Ulterior, în dependență de rezultatele acumulate, agentul constatator va lua o decizie în conformitate cu legislația în vigoare.

Sursele PulsMedia.MD susțin că acesta a fost internat în Spitalul Clinic de Psihiatrie „Codru”, imediat după incident, unde se află până și în prezent, iar de la Academia MAI nu a fost exmatriculat, deoarece la fel ca și agentul constatator, factorii de decizie așteaptă concluzia medicilor.




Primar identificat de ANI, cu avere nejustificată de peste 800 mii lei

Procedura de control a Autorității Naționale de Integritate (ANI), în privința unui primar și membrilor familiei sale, a stabilit o avere cu caracter nejustificat în mărime de 802 692 lei rezultată din diferența substanțială între averea dobândită, veniturile obținute și cheltuielile suportate pentru anii 2019 - 2022.