Dezbaterea dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo va avea loc în această săptămână, în afara platformelor televizate

Dezbaterea dintre Maia Sandu și Alexandr Stoianoglo va avea loc în această săptămână, dar nu va fi transmisă pe platformele tradiționale de televiziune. Staffurile electorale au ajuns la un acord privind condițiile de desfășurare, inclusiv asupra moderatorului, propus de echipa lui Stoianoglo.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 22 octombrie 2024, 12:42   195
MS AS

Adrian Băluțel, șeful staff-ului electoral al Maiei Sandu, a precizat că echipa sa a acceptat condițiile pentru a asigura organizarea cât mai rapidă a dezbaterii, subliniind că esențial este ca această discuție să aibă loc cât mai curând. „Scopul nostru este ca dezbaterea să se întâmple rapid, pentru ca cetățenii să aibă ocazia de a compara viziunile candidaților înainte de alegeri,” a declarat Băluțel.

Detaliile legate de locația evenimentului sunt încă în discuție.

PSRM oferă detalii despre dezbaterile dintre Sandu și Stoianoglo. Locația și ziua propusă

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) anunță că dezbaterea electorală dintre candidatul său la alegerile prezidențiale, Alexandr Stoianoglo, și candidata PAS, Maia Sandu, vor avea loc la Palatul Republicii din Chișinău. Transmisiunea în direct va fi asigurată de compania de stat Teleradio-Moldova. PSRM a menționat că data dezbaterilor încă nu a fost convenită: echipa lui Stoianoglo insistă ca acestea să aibă loc în această duminică, iar echipa Maiei Sandu – joi sau vineri.

Fugarul Ilan Șor amenință că va anula rezultatele referendumului

Oligarhul fugar, condamnat la 15 ani de pușcărie, Ilan Șor, amenință că va anula rezultatele referendumului din 20 octombrie, unde majoritatea a decis modificarea Constituției în vederea integrării europene. În declarațiile sale, făcute publice printr-un filmuleț pe rețele, politicianul nu a spus însă cum ar urma să realizeze acest lucru.