Tragedie la Orhei. O fetiță de 4 luni a murit în drum spre spital

Un bebeluș ar fi pierdut lupta pentru viață în drum spre spital. Tragedia a avut loc ieri-seara, în jurul orei 20:00, în localitatea Pohrebeni, din raionul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 17 mai 2023, 09:56   788
Ambulanță

Potrivit surselor este vorba despre un bebeluș în vârstă de 4 luni, care ieri-seara, în jurul orei 19:30, a fost preluat de o ambulanță din punctul medical din localitate, iar în jurul orei 20:00, felcerul a anunțat poliția despre decesul micuțului.

Elena Băetrău, ofițerul de presă al IP Orhei, a declarat pentru PulsMedia.MD că la fața locului polițiștii au stabilitfaptul  că mama copilașului, o femeie în vârstă de 27 de ani, după după orele 17:00, după ce a adormit fețița, peste un timp a observat  o schimbare de culoare a corpului micuței.

„Tânăra imediat a apelat la ajutorul unei vecine, asistentă medicală de profesie,  care a acordat primul ajutor medical copilului și a apelat serviciul de urgență. Ajunși la fata locului, medicii au preluat bebelușul și l-au transportat la spitalul raional Orhei, ănsă din nefericire acesta a decedat”, a precizat Băetrău.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal în cadrul căruia urmează să se stabilească toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

horosCOP - April 19, 2024: Gemenii impresionează prin perspicacitate și înțelegere

Conjuncția planetară de astăzi ne invită la o analiză profundă a indiciilor ascunse în stele. Fiecare semn zodiacal va trebui să își ascuțe instinctele și să fie pregătit pentru revelații neașteptate. Arhetipurile astrologice ne vor ghida reacțiile, iar horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii personale care să ne ajute să navigăm prin acest labirint cosmic.