(VIDEO) Tânăr de 20 de ani din Ucraina, curier de droguri la Chișinău

Un ucrainean, cu vârsta de 20 de ani, a fost reținut fiind suspectat de răspândirea și comercializarea substanțelor narcotice. Suspectul a fost reținut în flagrant de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de poliție Centru, într-o fâșie forestieră din adiacentul unei străzi din centrul capitalei, în timp ce plasa în ascunzișuri pachețele cu substanțe interzise.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 17 septembrie 2024, 12:18   712
IGP

Asupra acestuia au fost depistate 75 de pachețele cu droguri de tip PVP(sare) și mefedronă. Pachețelele au fost expediate pentru a fi supuse expertizei la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP.

Tânărul este plasat în arest pentru 30 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la 2 la 5 ani.

Cercetările continuă pentru stabilirea implicării altor persoane în activitatea infracțională.

Sursa video: IGP

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.