Ceartă la cuțite, între un grup de tineri, la Ungheni. Doi dintre ei transportați la spital

Doi tineri au ajuns la spital, în urma unei cerți cu alți doi tineri, unul dintre ei fiind minor. Cazul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:20, pe o stradă din localitatea Bumbăta, din raionul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD din teritoriu.

publicat de Vadim Ungureanu
duminică, 25 august 2024, 11:20   350
Ungheni

Potrivit surselor PulsMedia.MD, victimele s-au dovedit a fi doi tineri de 21 de ani. Noaptea trecută, cei doi, în urma unui conflict mai vechi, s-au luat la ceartă cu doi frați de 24 și respectiv 14 ani pe o stradă din localitatea sus menționată.

Cearta dintre cei patru indivizi, în scurt timp a degenerat într-o bătaie, în timpul căreia, individul de 24 de ani, care era înarmat cu un cuțit, le-a aplicat mai multe lovituri cu acesta celor doi tineri, peste diferite părți ale corpului.

Victimele au fost transportate la Spitalul raional Ungheni, unde au fost diagnosticați cu mai multe plăgi de cuțit la mâini și la picioare fiindu-le acordat ajutorul medical.

Totodată, oamenii legii l-au încătuașat pe cuțitar și l-au escortat la IP Ungheni, unde a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiată o cauză penală.

Polițiștii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul

(VIDEO) Vineri 13 - zi cu ghinion pentru Ilan Șor. Noi percheziții în dosarul privind finanțarea ilegală a partidelor politice

Astăzi, 13 septembrie 2024, ofițerii Inspectoratului Național de Investigații al IGP în comun cu procurorii Procuraturii Anticorupție au efectuat mai multe percheziții în cadrul unei cauze penale pornită privind finanțarea ilegală a partidelor politice, a grupurilor de inițiativă și a concurenților electorali - săvârșită în proporții mari, dar și pentru spălarea de bani săvîrșită de un grup criminal organizat în proporții deosebit de mari (art. 1813, art. 243 Cod Penal).