(FOTO) Grav accident la Comrat. Un șofer a murit, după ce „a zburat” cu BMW-ul de pe traseu și s-a răsturnat de mai multe ori

Un bărbat a murit, după ce mașina cu care se deplasa s-a răsturnat. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 23:30, pe traseul R-29, la ieșirea din satul Budjac, din municipiul Comrat.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 30 mai 2023, 10:02   890
BMW

Preliminar s-a stabilit că în accident a fost implicat un automobil de marca BMW, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 38 de ani.

Din motive încă nestabilite de anchetă, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina a derapat de pe traseu și s-a răsturnat de mai multe ori pe acostament.

Un șofer a murit, după ce a „a zburat” cu BMW-ul de pe traseu și s-a răsturnat


În urma accidentului, bărbatul care se afla la volanul BMW-ului a murit pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

(VIDEO) Circa 19 milioane de lei necontabilizați, ridicați în cadrul perchezițiilor efectuate într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani

Ofițerii Inspectoratului Național de Investigație a IGP, de comun cu procurorii PCCOCS, ofițerii de investigații a Direcției Generale Antifraudă a SFS, anunță destructurarea unei scheme de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari pentru perioada anului fiscal 2022, de către o rețea de restaurante ce își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul Republicii Moldova.