Noi detalii despre crima de la Soroca

Inspectoratul General al Poliției a confirmat crima de noaptea trrecută din municipiul Soroca și anunță că de fapt bănuitul este o tânără care a consumat băuturi alcoolice cu victima.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 29 august 2023, 08:29   3118
IGP

„Ajunși la fața locului, polițiștii preliminar au constatat că aflându-se în curtea unui bloc locativ din orașul Soroca, între un bărbat de 72 de ani și o tânără de 21 de ani ar fi avut loc un conflict verbal, pe fonul consumului de alcool. Ulterior tânăra a mers la domiciliul tatălui său, din apropiere, de unde s-a întors cu un cuțit și i-a aplicat bărbatului de 72 de ani o lovitură în regiunea pieptului și s-a eschivat de la fața locului”, se anunță în comunicatul IGP.

Știrea Inițială

O tânără a fost reținut pe urme fierbinți de către oamenii legii, după ce l-a înjunghiat mortal pe un bărbat. Incidentul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 00:20, pe strada Constantin Negruzzi, din municipiul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD din teriotriu.

Este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani care noaptea trecută, în urma unui conflict în stradă cu un bărbat de 72 de ani, l-a lovit pe ultimul cu un cuțit în regiunea inimii.

Bărbatul a murit pe loc până la venirea ambulanței, iar cuțitarul a fost încătușat și reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind intentat un dosar penal.