O mamă și-a găsit fiul mort, într-un apartament din capitală: Acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice

În dimineața zilei de astăzi, Poliția a fost sesizată de o femeie, precum că, în apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 3 mai 2023, 15:59   545
Poliția

Polițiștii au fost întâmpinați de către solicitanta care s-a dovedit a fi mama bărbatului decedat. Bărbatul având vârsta de 34 de ani.

Din declarațiile femeii, acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice. 

La examinarea cadavrului de către medicul legist nu au fost depistate careva semne de moarte violentă, cauza decesului fiind posibilă de stabilit după petrecerea expertizei Medico-legale. 

Pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Guvernele SUA, Marii Britanii și Canadei au emis o declarație comună în sprijinul Moldovei

„Forțe ruse urzesc un complot în Moldova ca să influențeze rezultatele alegerilor prezidențiale din toamna anului 2024. Dacă nu câștigă un candidat pro-rus, acestea intenționează să provoace tulburări în Moldova. Ele stimulează percepții publice negative în raport cu guvernele occidentale și a conducerii în exercițiu a Moldovei și, totodată, erodează încrederea publicului în capacitatea Moldovei de a se menține în securitate și a dezvolta statul de drept”, citează IPN.