O mamă și-a găsit fiul mort, într-un apartament din capitală: Acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice

În dimineața zilei de astăzi, Poliția a fost sesizată de o femeie, precum că, în apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 3 mai 2023, 15:59   518
Poliția

Polițiștii au fost întâmpinați de către solicitanta care s-a dovedit a fi mama bărbatului decedat. Bărbatul având vârsta de 34 de ani.

Din declarațiile femeii, acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice. 

La examinarea cadavrului de către medicul legist nu au fost depistate careva semne de moarte violentă, cauza decesului fiind posibilă de stabilit după petrecerea expertizei Medico-legale. 

Pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Serviciul Vamal va avea propriul Centru de analiză de risc și inteligență pentru a facilita traficul legitim și a reduce riscul de contrabandă

Serviciul Vamal a găzduit evenimentul de lansare a procesului de creare a Centrului de de analiză de risc și inteligență, la care a participat conducerea Serviciului Vamal, a Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și a Programului USAID Reforme Instituționale și Structurale în Moldova (MISRA), precum și funcționarii vamali din cadrul subdiviziunilor de profil.