O mamă și-a găsit fiul mort, într-un apartament din capitală: Acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice

În dimineața zilei de astăzi, Poliția a fost sesizată de o femeie, precum că, în apartament a fost depistat cadavrul unui bărbat. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist.

publicat de Anatol Chirilov
miercuri, 3 mai 2023, 15:59   564
Poliția

Polițiștii au fost întâmpinați de către solicitanta care s-a dovedit a fi mama bărbatului decedat. Bărbatul având vârsta de 34 de ani.

Din declarațiile femeii, acesta ducea un mod indecent de viață și consuma în abundență băuturi alcoolice. 

La examinarea cadavrului de către medicul legist nu au fost depistate careva semne de moarte violentă, cauza decesului fiind posibilă de stabilit după petrecerea expertizei Medico-legale. 

Pe caz inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

horosCOP - 27 iulie: Leii sunt în centrul atenției, iar Fecioarele filtrează informațiile cu atenție

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le intuiția și perspicacitatea la încercare. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să dezvăluie secrete ascunse. Ce mistere vor fi dezlegate în paginile horoscopului de astăzi? Descoperiți indiciile celeste care vă vor ghida pașii într-o zi plină de enigme.