(VIDEO) Noi detalii despre accidentul de pe traseul M3. O femeie a murit, iar un bărbat a ajuns la spital

Au apărut noi detalii despre accidentul care s-a produs în aceast ădimineață pe traseul M3, Chișinău-Cimișlia, în apropiere de loclaitatea Băcioi. În urma impactului, un bărbat a fost rănit, iar o femeie a murit.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 12 iulie 2024, 10:15   1587
accident

Astfel, potrivit surselor PulsMedia.MD, în accident au fost implicate două vehicule, un automobil de marca Daewoo Matis, condus de un bărbat de 60 de ani, dar și un microbuz de marca Ford Transit, la volanul căruia se afla un șofer în vârstă de 43 de ani.

Preliminar s-a stabilit că șoferul Matizului, care avea în calitate de pasageră o femeie de 54 de ani, ar fi efectuat o manevră de întoarcere de pe acostament fără a se asigura și a fost lovit de Fordul ce se deplaa regulamentar.

În urma impactului, vehiculele au fost grav avariate, iar șoferul din Matiz ți pasagera sa s-au ales cu multiple traumatisme și au fost transportați la spital pentru a li se acorda ajutor medical, însă din nefericire femeia a murit la spital.

Oamenii legii au pornit un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

sursa foto IGP


@pulsmedia.md Video o femeie de 54 de ani a murit, iar un bărbat de 60 de ani a ajuns la spital, după ce un Daewoo Matiz s-a ciocnit cu un microbuz Ford Transit pe traseul Chișinău-Cimișlia, în apropiere de Băcioi. #accident #Băcioi ♬ sunet original - PulsMedia.MD