Crimă la Soroca. Un tânăr s-a predat la poliție, după ce și-a ucis prietenul cu un scaun și o cărămidă

Un tânăr s-a predat de bună voie și nesilit de nimeni la poliție, după ce și-a ucis prietenul. Incidentul a avut loc acum două zile, în data de 13 Decembrie, în orașul Soroca, susțin sursele PulsMedia.MD

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 15 decembrie 2023, 11:10   1422
crimă

Potrivit surselor, în seara zilei de Miercuri, 13 Decembrie, în jurul orei 19:25, la IP Soroca a sunat un tânăr care a declarat că l-a omorât pe un cunoscut și că vrea să se predea. 

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul de urmărire penal al IP Soroca care au stabilit că apelantul este un tânăr în vârstă de 30 de ani, originar din localitatea Zastînca, din raionul Soroca, dar și cadavrul unui bărbat în vârstă de 36 de ani, originar din localitatea Crișcăuți, Dondușeni.

Sursele noastre apropiate anchetei susțin că cei doi sunt prieteni de mai mult timp, locuiau în aceeași casă cu chirie, dar și lucrau împreună pe un șantier de construcție din oraș.

În seara cu pricina între cei doi s-a iscat o ceartă, care a degenerat într-o bătaie. Individul de 30 de ani ar fi luat un scaun cu care i-a aplicat lovituri peste diferite părți ale corpului, în special în cap, după care l-ar mai fi lovit și cu o cărămidă.

În urma traumatismelor grave, victima a murit pe loc. Individul de 30 de ani a ridicat cadavrul de pe podea și la culcat în pat, după care a fugit din locuință, însă ulterior totuși a decis să se predea oamenilor legii.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, după care a primit mandat de arest pentru 30 de zile.

 Pe numele său a fost pornită o cauză penală pentru omor și riscă ani grei de pușcărie.