Tânără din Coreea de Sud, în stare de putrefacție și înfiptă cu două cuțite, găsită în Chișinău. Fratele ei a stat de mai bine de 3 săptămâni cu cadavrul în casă

Cadavrul în stare de putrefacție al unei tinere a fost găsit zăcând într-o casă particulară. Descoperirea macabră a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 07:25, pe strada Parascovia Didîc 1/A, din sectorul Centru al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 4 octombrie 2024, 09:52   1654
Crimă

Potrivit surselor este vorba despre o cetățeancă a Coreei de Sud, în vârstă de 29 de ani. Medicul-legist venit la fața locului a stabilit că, pe suprafața cadavrului în stare de putrefacție, erau înfipte două cuțit de bucătărie, unul în gât, iar altul în piept.

În aceeași locuință a fost depistat și fratele victimei, un tânăr în vârstă de 27 de ani, care în toată această perioadă a stat cu cadavrul în casă.

Individul le-ar fi spus oamenilor legii că sora sa s-ar fi sinucis acum trei săptămâni, însă ofițerii de investigații au stabilit că acesta ar fi omorât-o din motive încă necunoscute anchetei.

Dânsul a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind inițiat un dosar penal pentru omor.

(VIDEO) Trei samsari de droguri în valoare de 1,5 mln lei, reținuți de ofițerii INI. Momentul în care unul dintre ei este pus „cu fața la asfalt”

Ofițerii Direcției combaterea criminalității organizate a INI, în comun cu cei ai Inspectoratului de poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii municipiului Chișinău-oficiul Botanica, au reținut 3 bărbați din capitală, suspectați de punerea în circulație a drogurilor în valoare de circa 1 500 000 de lei.