(VIDEO) Poliția Națională a găsit 36 200 de euro în mașina unui activist al oligarhului fugar Ilan Șor

În weekend, în baza unei informații parvenite de la o persoană din cadrul unei grupări criminale, polițiștii INSP au stopat un Audi, la volanul căruia se afla un bărbat de 26 de ani care avea un tânăr în calitate de pasager, ambii originari din Chișinău.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 16:56   387
IGP

În mașină, polițiștii au depistat 13 cutii cu pliante electorale care conțin mesaje ale unui “bloc politic” și pe care era imprimată fotografia liderului unei organizații criminale.

Totodată, pasagerul a predat 724 de bancnote a câte 50 de euro, suma totală fiind de 36 200 de euro, proveniența banilor nefiind justificată.

Atât șoferul, cât și pasagerul său au fost conduși la Inspectoratul de poliție Botanica.

Sursa video: IGP

Mijlocul de transport cu materialul informativ, dar și mijloacele financiare au fost ridicate și sigilate pentru păstrare, până la adoptarea unei hotărâri conform legii.

(VIDEO) „Afacere” cu marijuana, hașiș și PVP în Chișinău, dată peste cap de ofițerii INI

O grupare specializată în comercializarea drogurilor prin intermediul magazinelor online a fost destructurată de ofițerii Direcției Antidrog a INI în comun cu procurorii mun. Chișinău- Oficiul Botanica. În cadrul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că membrii grupului, doi bărbați și două femei cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, comercializau substanțe narcotice de tip marijuana, hașiș și PVP.