Tânără de 21 de ani înjunghiată de un individ cu care a refuzat să întrețină relații sexuale, la Orhei. Se zbate între viață și moarte la spital

O tânără a fost înjunghiată de un individ care a venit la ea în ospeție și cu care a refuzat să întrețină relații sexuale. Cazul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 18 spre 19 august, în jurul orei 00:20, în localitatea Pohorniceni, din raionul Orhei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 20 august 2024, 08:43   1244
Orhei

Potrivit surselor, este vorba despre o tânără în vârstă de 21 de ani, originară din localitatea sus menționată. Aceasta a solicitat intervenția unei ambulanțe, dar și ajutorul poliției, după ce a fost înjunghiată de către fostul concubin, un individ în vârstă de 32 de ani, originar din localitatea Piatra din același raion.

Individul a venit la tânără în ospeție, iar pentru că aceasta a refuzat să întrețină relații sexuale cu el, a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a aplicat victimei o lovitură în regiunea abdomenului, după carea ieșit din casă și s-a dus într-o direcție necunoscută.

Fata a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la spital. 

Sursele PulsMedia.MD, din cadrul Spitalului raional Orhei, menționează că aceasta a fost supusă unei intervenții chirurgicale, însă ulterior starea de sănătate a victimei s-a înrăutățit și a fost transferat în Secția de Reanimare a instituției medicale. În prezent aceasta este în stare gravă, dar stabilă.

Totodată, oamenii legii au reușit pe urme fierbinți să-l încătușeze pe cuțitar. Acesta a fost escortat la iP Orhei unde în cadrul audierilor și-a recunoscut vina și a fost reținut pentru 72 de ore, pe numele său fiind pornit un dosar penal pentru tentativă de omor.