Accident cu implicarea troleibuzului de pe ruta Nr.22. Sunt victime

Cel puțin două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce un troleibuz s-a ciocnit cu un automobil. Accidentul a avut loc înm amiaza zilei, în jurul orei 11:11, pe strada Ion Creangă, din sectorul Buiucani al capitalei, susțin usrsele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 11 octombrie 2024, 12:56   462
Nr.22

Preliminar, se cunoaște că în accident a fost implicat un troleibuz de pe ruta Nr.22. cu numărul de bord 1322, și un automobil de marca Honda.

În urma impactului,. doi pasageri din troleibuz s-au ales cu traumatisme ușoare și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs accidentul, dar și șoferul care se face vinovat.

Prejudicii de peste 35 de milioane de lei în escrocheria „ruda implicată în accident”. Cernăuțeanu: „Organizatorii acționează din afara țării”

Peste 220 de persoane din Republica Moldova au fost înșelate de la începutul anului 2024 prin intermediul schemei de escrocherie cunoscută sub numele de „Ruda implicată în accident rutier”. Prejudiciul total cauzat de escroci a depășit suma de 35 de milioane de lei, a declarat șeful Inspectoratului General al Poliției (IGP), Viorel Cernăuțeanu, pentru Teleradio-Moldova.

Noi detalii despre perchezițiile CNA, la Primăria Orhei. 18 bănuiți, 4 reținuți

18 funcționari publici printre care primarul și viceprimarul or. Orhei, arhitectul-șef, agenți constatatori și mai mulți consilieri raionali au fost percheziționați astăzi de către ofițerii CNA într-o cauză penală pornită pe faptul coruperii pasive și încălcării modului de gestionare a mijloacelor financiare ale partidelor politice sau ale fondurilor electorale.