Crimă la Soroca. Bărbat bătut cu bestialitate și sugrumat de un ins de 30 de ani

Cadavrul unui bărbat a fost găsit zăcând fără suflare, după ce ar fi fost snopit în bătaie, în curtea propriei gospodării. Descoperirea macabră a avut loc la data de 4 septembrie curent, în jurul orei 22:00, în localitatea Pîrlița, din raionul Soroca, susțin usrsele PulsMedia.MD:

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 6 septembrie 2024, 10:23   283
crimă

Potrivit surselor apropiate anchetei, victima s-a dovedit a fi un bărbat de 65 de ani. Medicii-legiști veniți la fața locului au depistat pe suprafața cadavrului mai multe semne de moarte violentă, printre care coaste fracturate, dar și echimoze în regiunea capului. Potrivit certificatului medical constatator al decesului, cauza directă a morții este asfixia mecanică.

Ulterior, oamernii legii au identificat și reținut un suspect, care s-a dovedit a fi un individ în vârstă de 30 de ani. Preliminar s-a stabilit că omorul a fost comis în urma unui conflict izbucnit între suspect și victimă.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru omor săvârșit cu deosebită cruzime. Dacă vinovăția suspectului va fi demonstrată, acesta riscă închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenție pe viață.

(VIDEO) Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți pentru transportarea fugarilor ucraineni pentru sume de 5.000 de dolari

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani.