(VIDEO) Un automobil s-a bușit într-un tractor, la Strășeni. În zonă s-au format ambuteiaje

Un șofer și-a avariat grav mașina, după ce s-a izbit cu aceasta într-un tractor. Accidentul a avut loc în această dimineață, la intrarea în orașul Strășeni.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 21 august 2024, 09:09   497
accident

Potrivit Poliției, automobilul era condus de un șofer de 22 de ani,  iar la volanul tractorului se afla un bărbat de 65 de ani.

Din imaginile surprinse de un alt șofer implicat în trafic, pe care le-a făcut publice pe rețele de socializare, se vede că impactul s-a produs între un automobil de marca Audi și un tractor.

În urma impactului, automobilul a fost grav avariat, iar tractorul a rămas blocat pe traseu cu o roată ruptă. La fața locului a intervenit poliția, iar din cauza accidentului în zonă s-au format mai multe ambuteiaje.

Din fericire, în rezultatul coliziunii nu au fost înregistrate victime.

(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.