Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin, dictatorul de la Kremlin, care împlinește 72 de ani. „Îți doresc, dragă Vladimir Vladimirovici, multă sănătate, longevitate și succes!”

Liderul PSRM, Igor Dodon și-a început săptămâna cu o felicitare adresată dictatorului de la Kremlin, Vladimir Putin, cu prilejul zilei de naștere. La fel ca și în anii precedenți Dodon a ținut să vorbească din numele „poporului moldovean”, nu suflă niciun cuvânt de războiul sângeros desfășurat de armata rusă în Ucraina și îi urează „succese” dictatorului în ceea ce face.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 7 octombrie 2024, 10:00   165
Putin

Felicitări președintelui Federației Ruse Vladimir Vladimirovici Putin cu ocazia zilei de naștere. Parteneriatul strategic cu Federația Rusă răspunde intereselor naționale ale Republicii Moldova. Poporul moldovean este recunoscător și apreciază sprijinul și ajutorul pe care Rusia ni l-a oferit în diverse perioade, inclusiv sub conducerea dumneavoastră”, menționează Igor Dodon. „Majoritatea concetățenilor noștri condamnă politica neprietenoasă realizată de actualele autorități. Moldovenii vor să fie prieteni și să coopereze, nu să fie dușmani cu Rusia. Sper din suflet că vom reuși să restabilim relațiile noastre bilaterale la nivelul corect, în interesul țărilor și popoarelor noastre. Cu ocazia sărbătorii, îți doresc, dragă Vladimir Vladimirovici, multă sănătate, longevitate și succes!”, scrie Dodon pe pagina sa de Facebook.

Igor Dodon l-a felicitat pe Vladimir Putin, dictatorul de la Kremlin, care împlinește 72 de ani

Potrivit presei din Rusia, funcționarii din această țară au început să-l felicite pe dictator cu trei zile înainte de ziua lui de naștere. Pe internet au apărut mesajele video a guvernatorilor și altor funcționari ruși care-i transmit mesaje de încurajare în munca acestuia „nespus de grea”. Vladimir Putin împlinește vârsta de 72 de ani.

Usatîi: „Presiunile care sunt puse asupra mea să mă retrag din această campanie nu fac decât să îmi dea mai multă putere să continui, să câștig și să îmi apăr victoria!”

„Faptul că sunt contactat de persoane influente de pe scena politică internațională, care încearcă să mă convingă să ies din cursa prezidențială, demonstrează clar că prezența mea deranjează pe mulți, atât din Est cât și din Vest”, susține Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru, candidat la funcția de președinte al R.Moldova.

(VIDEO) Preoții din Bălți nu se lasă de politică. Un trimis de-al lui Marchel, prezent la lansarea unui candidat controversat

Febra electorală este în toi, iar prezența unor preoți la evenimente politice intensifică suspiciunile privind influența bisericii în alegerile din Republica Moldova. Hirotonit acum nouă ani de episcopul Marchel, preotul Serghei Ciunciuc, slujitor la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din Bălți, a participat recent la lansarea Victoriei Furtună în campania electorală, candidat asupra căreia planează suspiciuni că ar fi susțință de fugarul Ilan Șor, scrie Nordinfo.MD.