Adrian Efros, ministrul Afacerilor Interne, despre pompierul care a decedat în timpul unei intervenții: „Îi suntem profund recunoscători!”

Ministrul Afacerilor Interne, Adrian Efros, a venit cu un mesaj de condoleanțe după ce un pompier din Florești a decedat în timpul unei intervenții.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 14 august 2024, 22:23   401
Efros

„Din păcate astăzi am pierdut un coleg, un luptător, un adevărat erou. O veste tristă care ne îndurerează. Un pompier de la IGSU și-a dat viața în timp ce își îndeplinea datoria de a proteja oamenii în fața unui incendiu din nordul țării. Îi suntem profund recunoscători pentru dedicarea și curajul pe care le-a demonstrat până în ultimul moment. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar gândurile noastre sunt alături de familia sa, colegii și toți cei care l-au cunoscut și iubit”, a scris Adrian Efros pe pagina sa de Facebook, citat de Realitatea.MD.

Precizăm că, în această seară IGSU a anunțat despre faptul că un angajat și-a pierdut viața în timp ce era la o misiune. Tragedia a fost în localitatea Rădulenii Vechi,  raionul Florești. Circumstanțele cazului urmează a fi investigate de organele competente, iar cauza decesului va fi stabilită în urma unei expertize medico legale.

horosCOP - 20 septembrie: Racii finalizează cu succes misiunea și se pregătesc pentru o seară plină de suspans, iar Leii primesc indicii criptate de la un mentor spiritual

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să facă față provocărilor. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vă vor influența ele drumul? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi plină de suspans.