(VIDEO) „Street racing” cu ghinion pentru doi șoferi băuți, dis-de-dimineață, în stânga Nistrului. Trei mașini și un stâlp avariate de o femeie de 41 de ani

O șoferiță în stare de ebrietate a provocat în această dimineață, în jurul orei 06:00, un accident în lanț pe o stradă din Tiraspol, din stânga Nistrului.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 17 septembrie 2024, 19:29   362
PMR

Potrivit așa-zisului minister al afacerilor interne de la Tiraspol, este vorba despre o șoferiță în vârstă de 41 de ani, care conducea un automobil de marca Infiniti.

Mai întâi acesta s-a izbit într-un Volkswagen parcat într-o stație de autobuz, dar nu a oprit. Aproximativ 200 de metri mai încolo a intrat într-un stâlp electric de iluminat stradal, după care mașina a fost proiectată într-o Toyota parcată. Aici s-a încheiat călătoria distructivă.


În cursul procedurilor, traseul șoferiței a fost urmărit de camerele de luat vederi ale sistemului „Safe City”. Pe ele este vizibil, cum „Infiniti” și „Mercedes” pornesc brusc de la o linie de oprire la un semafor la o bifurcație a străzilor Karl Libknecht și Pravda, în continuare, pentru câteva secunde, ca și cum s-ar ajunge unul pe altul, sunt purtate pe Libknecht. 

Șoferul Mercedesului, văzând accidentul, a oprit. Așa-zișii „polițiștii rutieri” sosiți la fața locului i-au examinat pe amândoi. Femeia care conducea mașina avea etilotestul care arăta prezența alcoolului etilic absolut în aerul expirat cu o concentrație de 0,62 mg/l, în timp ce șoferul Mercedesului avea 0,70 mg/l. 

Din fericire, nimeni nu a fost rănit în accident. Ambii șoferi au fost trași la răspundere administrativă pentru conducere sub influența alcoolului. Ei riscă o amendă  și privarea de dreptul de a conduce timp de până la doi ani.

(FOTO) „Street racing” cu ghinion pentru doi șoferi băuți, dis-de-dimineață, în stânga Nistrului. Trei mașini și un stâlp avariate de o femeie la volanul unui Infiniti
(FOTO) „Street racing” cu ghinion pentru doi șoferi băuți, dis-de-dimineață, în stânga Nistrului. Trei mașini și un stâlp avariate de o femeie la volanul unui Infiniti


(VIDEO) Ofițerii INI în comun cu DIICOT România, au dat peste cap o „afacere cu drogul zombie” din Belgia, Olanda și Germania

Ofițerii Direcției investigații „Centru” a INI, de comun cu polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate București și procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a trei persoane (2 cetățeni din Republica Moldova și un cetățean român), cercetate pentru efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.