(VIDEO) Vitezoman teribilist pe străzile Chișinăului. A fost surprins a doua oară creând situații de accident

Un individ care se pare că nu-i pasă de viața sa, dar și a celorlalți participanți la traficul rutier, a fost surprins pentru a doua oară făcând manevre teribiliste pe străzile capitalei.

publicat de Vadim Ungureanu
sâmbătă, 17 februarie 2024, 21:38   2518
pidar

Din imaginile transmise pe adresa redacției PulsMedia.MD care au fost surprinse de camera de bord a altui automobil implicat în trafic, se vede cum vitezomanul se deplasează destul de haotic pe benzile de pe bulevardul Renașterii, fără a-și semnaliza intențiile, apoi circulă pe banda destinată transportului public, creând situații de accident.

Ba chiar a accidentat oglinda retrovizoare a unui alt automobil și a fugit de la fața locului.

Vitezoman teribilist pe străzile Chișinăului. A fost surprins a doua oară creând situații de accident

În toamna anului trecut, același individ care conduce destul de agresiv și iresponsabil, a fost suprins de o altă cameră de bord, pe bulevardul Dacia, când a fost la un ăpas de a accidenta o ambulanță și a provoca un accident rutier în lanț.

Sinteza CNA: Zeci de percheziții în mai multe dosare de delapidare a patrimoniului public și din bugetul unei instituții medicale și sechestre aplicate pe bunuri de peste 14 milioane de lei

Centrul Național Anticorupție raportează mai multe activități, desfășurate săptămâna trecută pe componenta de combatere a corupției, dar și alte acțiuni din spectrul de atribuții instituționale. Astfel, săptămâna trecută au fost efectuate 35 de percheziții la 30 de persoane într-o schemă de obținere ilegală a terenurilor din capitală.