(VIDEO) Contrabandă cu butoaie de inox, la Leușeni. Autocarul unui moldovean, luat la puricat de vameși

De către ofițerii Echipelor mobile ale Serviciului Vamal, pe traseul Chișinău-Leușeni, a fost stopat pentru verificări un autocar de model „Volvo”, condus de un conațional în vârstă de 33 ani. Vameșii au găsit 10 de butoaie nedeclarate și ascunse în vehicul.

publicat de Vadim Ungureanu
vineri, 6 septembrie 2024, 09:35   688
SV

În rezultatul controlului vamal, în compartimentul marfar au fost depistate 70 de butoaie de inox, a câte 50 l, nedeclarate organului vamal. 

Prelimiar, valoarea bunurilor se cifrează la zeci de mii de lei. Lotul de marfă a fost ridicat și este pasibil confiscării, iar investigațiile pe caz continuă.

(VIDEO) Alți doi taximetriști din Tighina și Rezina – reținuți pentru transportarea fugarilor ucraineni pentru sume de 5.000 de dolari

Polițiștii de frontieră din cadrul Direcției Investigare Criminalitate Transfrontalieră și Direcției Urmărire Penală, de comun cu procurorii PCCOCS, anunță reținerea a doi taximetriști din Tighina și Rezina, care ar fi facilitat intrarea ilegală în Moldova prin Camenca a nouă ucraineni apți de luptă, pentru sume de 5.000 dolari americani.