Un biciclist a murit, după ce s-a izbit într-o poartă, la Călărași

Un bărbat a murit, după ce s-a izbit cu bicicleta într-o poartă. Tragedia a avut loc în după-amiaza zilei de duminică, în jurul orei 14:40, pe o stradă din Seliștea-Nouă, din raionul Călărași, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
marți, 10 septembrie 2024, 14:44   248
accident

Potrivit surselor victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 52 de ani. Acesta se deplasa cu o bicicletă, cu viteză excesivă și nu a ținut cont de faptul că a intrat într-o curbă periculoasă în pantă, când a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit violent cu bicicleta într-o poartă.

În urma accidentului, bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme care i-au fost fatale.

Dânsul a murit până la venirea ambulanței.

oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

horosCOP - 20 septembrie: Racii finalizează cu succes misiunea și se pregătesc pentru o seară plină de suspans, iar Leii primesc indicii criptate de la un mentor spiritual

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, provocând reacții neașteptate în rândul nativilor. Arhetipurile astrologice se trezesc, pregătite să facă față provocărilor. Ce secrete vor dezvălui horoscoapele de astăzi și cum vă vor influența ele drumul? Descoperiți indiciile ascunse în stele și pregătiți-vă pentru o zi plină de suspans.