Tragedie la Drochia. Un adolescent s-a aruncat în gol de pe o antenă de telefonie mobilă

Un adolsecent a murit, după ce s-ar fi aruncat în gol de pe o antenă ce aparține unei companii de telefonie mobilă. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 0:55, în localitatea Sofia, din raionul Drochia.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 10 aprilie 2023, 13:08   981
Tragedie la Drochia. Un adolescent s-a aruncat în gol de pe o antenă de telefonie mobilă

Potrivit datelor preliminare, victima ar fi un minor în vârstă de 16 ani. Noaptea trecută, din motive încă necunoscute, acesta s-ar fi urcat în vârful unei antene de telefonie mobilă și s-ar fi aruncat în gol.

În urma impactului cu solul, adolescentul a murit pe loc, până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia, dar și motivul care l-a făcut pe adolescent să recurgă la acest gest disperat.

O moldoveancă a ajuns la închisoare în Italia pentru că a lovit și amenințat cu furculița o bătrână

O îngrijitoare moldoveancă din Italia, în vârstă de 60 de ani, a fost condamnată la 3 ani și 2 luni de închisoare de către Tribunalul din Pesaro, Italia, după ce a fost găsită vinovată de maltratarea bătrânei pe care trebuia să o îngrijească. Ea a fost acuzată că a creat un mediu de viață stresant și nesigur pentru persoana în vârstă, inclusiv agresiuni fizice, informează Corriere Adriatico.

horosCOP - 5 iulie 2024: Leii vor trebui să își asume un rol direct și proactiv, ca un detectiv care preia conducerea într-o investigație complicată

Conjuncția planetară de astăzi aruncă o lumină misterioasă asupra tuturor semnelor zodiacale, punându-le la încercare intuiția și abilitățile de deducție. Fiecare semn va trebui să își ascuțe simțurile și să se pregătească pentru revelații neașteptate. Horoscopul zilei de 5 iulie 2024 dezvăluie indicii ascunse și adevăruri care așteaptă să fie descoperite.