Un bărbat a murit strivit de propriul tractor, la Strășeni

Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu un tractor. Tragedia a avut loc ieri-dimineață, în jurul orei 08:50, în proximitatea localității Lupa Recea, din raionul Strășeni, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 15 noiembrie 2023, 10:33   328
amb

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta se deplasa cu tractorul când, din motive încă nestabilite de anchetă, ar fi pierdut controlulu volanului, iar tractorul s-a răsturnat strivindu-l pe bărbat.

Din cauza traumatismelor grave, victima a decedat pe loc până la venirea ambulanței.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

horosCOP - 18 mai 2024: Leii oferă sfaturi prețioase, iar Fecioarele se confruntă cu un ritm alert

Planetele se aliniază într-un mod care va testa intuiția și capacitatea de deducție a fiecărui semn zodiacal. În timp ce unele semne vor trebui să investigheze adâncimile propriilor emoții, altele vor fi chemate să rezolve misterul echilibrului personal. Ce secrete vor dezvălui astrele și cum vor reacționa arhetipurile zodiacale la aceste provocări? Horoscopul zilnic ar putea oferi indicii esențiale pentru navigarea în apele tulburi ale destinului.

Punctul de trecere a frontierei moldo – ucrainene de la Giurgiulești-Reni, inaugurat după reconstrucție

Pe data de 16 mai, în cadrul reuniunii multilaterale Quint, secretarul de stat al MIDR Mircea Păscăluță, împreună cu omologii săi secretarul de stat al Ministerului Transporturilor și Infrastructurii din România, Irinel Ionel Scrioșteanu și viceministrul Dezvoltării Comunităților, Teritoriilor și Infrastructurii din Ucraina, Serghei Derkach, au anunțat operaționalizarea punctului de control comun Giurgiulești-Reni, după finalizarea lucrărilor de reconstrucție.

horosCOP - 17 mai: Racii se vor bucura de o zi extrem de agitată, asemenea unei operațiuni de supraveghere pe scară largă

Conjuncția planetară de astăzi ne îndeamnă să ne ascuțim intuiția și să fim pregătiți pentru revelații neașteptate. Fiecare semn zodiacal va trebui să navigheze prin apele tulburi ale incertitudinii, iar arhetipurile astrologice vor juca un rol crucial în modul în care fiecare nativ va răspunde provocărilor. Horoscopul zilnic ar putea dezvălui indicii vitale pentru a decripta mesajele ascunse ale universului.