NEWS ALERT

A închiriat o mașină, dar a rămas fără ea. Automobilul a fost furat de un copil de 14 ani, de la un centru de plasament din Chișinău

Un bărbat a închiriat o mașină de la RentCar, dar aceasta i-a fost furată din parcare. Incidentul a avut loc în noaptea de luni spre marți, 21-22 octombrie, în jurul orei 00:40, pe bulevardul Constantin Negruzzi din sectorul Centru al capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 23 octombrie 2024, 11:10   159
DP Chișinău

Persoana care a închriat mașina de marca Renault a alertat poliția despre faptul că mașina i-ar fi fost furată. La scurt timp după apelul păgubitului, datorită intervenției operative a echipajului BPRO MAI 1007, mașina a fost oprită pe strada Mihail Kogălniceanu din capitală.

Oamenii legii au stabilit că automobilul furat era condus de un minor în vârstă de 14 ani de la Centrul de Plasament „Gavroș”.

Angajații IP Centru cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

NEWS ALERT // Grav accident, soldat cu decesul a două persoane, la Ialoveni

Acum o oră, Poliția din Ialoveni a fost sesizată despre producerea unui grav accident rutier pe traseul R-3, în apropiere localității Sociteni. Conform informațiilor preliminare, un automobil de marca Lada, condus de un șofer de 75 de ani, la un moment dat a ieșit pe contrasens tamponând frontal un Ford Transit la volanul căruia se afla un bărbat de 47 de ani.