NEWS ALERT

Doi bărbați, aflați la evidența psihiatrului, și-au împărțit pumni, la Bubuieci. Unul dintre ei zace între viață și moarte

Un bărbat zace între viață și moarte, după ce a fost snopit în bătaie de un alt bărbat, la care s-a dus în ospeție și cu care a consumat alcool. Cazul a avut loc în noaptea de 20 august, în jurul orei 23:10, în comuna Bubuieci, din municipiul Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 22 august 2024, 17:47   195
girofar

Potrivit surselor, este vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani. Acesta a mers în ospeție la un bărbat în vârstă de 41 de ani cu care a consumat alcool.

Fiind în stare de ebrietate, între oaspete și gazdă s-a iscat o ceartă care a culminat cu o bătaie. Ultimul l-a lovit de mai multe ori pe oaspete cu un obiect contodent dur peste diferite părți ale corpului, după care a sunat la poliție și a declarat că o persoană a intrat în curtea sa a intrat o persoană care a sărit la bătaie.

Bărbatul de 55 de ani a fost preluat de o ambulanță și a fost transportat la spital în stare gravă fiind internat în secția de reanimare. La spital a ajuns și individul de 41 de ani, care în urma conflictului s-a ales cu o plagă la mână.

Sursele apropiate anchetei, dar care au solicitat să le fie păstrat anonimatul, susțin că ambii bărbați se află la evidența medicului psihiatru.

Oamenii legii cercetează cazul pentru a stabili toate circumstanțele.