Interimatul funcției de şef la CFM va fi preluat de Serghei Tomșa

Agenția Proprietății Publice (ASP) a anunţat astăzi că marți, 13 februarie, este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. ”Căile Ferate din Moldova” (CFM), după care interimatul funcției de va fi preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general la CFM, transmite MOLDPRES.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 16:40   22
CFM

Potrivit APP, remanierea este urmare a aprobării cererii de demisie depuse de Oleg Tofilat la finalul lunii ianuarie curent.

“Pentru o perioadă de tranziție, interimatul funcției de director general va fi preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste două decenii în cadrul întreprinderii”, rezumă Agenția Proprietății Publice.

Sinteza săptămânală: SV raportează încasări de peste 664 milioane de lei

În perioada 19 – 25 februarie 2024, încasările Serviciului Vamal la bugetul de stat se ridică la peste 664,4 milioane de lei, ceea ce constituie îndeplinirea cifrei de control pentru perioada de referință în mărime de 111%, iar de la începutul anului curent, Serviciul Vamal a colectat la bugetul de stat circa 4,6 miliarde lei.