Interimatul funcției de şef la CFM va fi preluat de Serghei Tomșa

Agenția Proprietății Publice (ASP) a anunţat astăzi că marți, 13 februarie, este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. ”Căile Ferate din Moldova” (CFM), după care interimatul funcției de va fi preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general la CFM, transmite MOLDPRES.

publicat de Vadim Ungureanu
luni, 12 februarie 2024, 16:40   61
CFM

Potrivit APP, remanierea este urmare a aprobării cererii de demisie depuse de Oleg Tofilat la finalul lunii ianuarie curent.

“Pentru o perioadă de tranziție, interimatul funcției de director general va fi preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste două decenii în cadrul întreprinderii”, rezumă Agenția Proprietății Publice.

Taximetriștii luați la puricat de Serviciul Fiscal de Stat

109 contribuabili din domeniul transportului în regim de taxi au fost verificați de către fisc. Au fost calculate impozite și taxe în sumă totală de 14,6 milioane lei, majorare de întârziere în sumă totală de 8,8 milioane lei și sancțiuni fiscale în sumă totală de 5,4 milioane lei.