Cadavrul unui bărbat, scos de salvatori dintr-o fântână, la Călărași

Un bărbat a murit, după ce a căzut într-o fântână. Cadavrul acestuia a fost găsit ieri dimineață, în jurul orei 07:37, într-o fântână din localitatea Vălcineț, din raionul Călărași.

publicat de Vadim Ungureanu
miercuri, 25 octombrie 2023, 08:54   676
IGSU

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 74 de ani. LA fața locului a fost solicitată intervenția angajaților Unității Salvatori și Pompieri Călărași pentru a extrage cadavrul victimei din fântână.

Oamenii legii au inițiat o anchetă în acest caz pentru a stabili toate circumstanțele în care a murit bărbatul.

(FOTO) „Aurora boreală”, văzută din R. Moldova. Spectacolul de pe cer ar putea dura tot weekendul

O furtună geomagnetică severă, cea mai puternică din ultimii 18 ani, a făcut spectacol pe cer vineri noaptea, 10 mai curent. O auroră boreală a fost vizibilă din emisfera nordică a planetei, inclusiv din zonele străine de acest fenomen. Și în Republica Moldova s-a văzut „minunea” de pe cer. Partea mai puțin frumoasă este că furtuna solară ar putea perturba rețelele electrice și sateliții, scrie Realitatea.MD.

horosCOP - 11 mai, 2024: Leii rezolvă un caz de lungă durată, iar Fecioarele sunt sub microscop

Conjuncția planetară de astăzi ar putea să aducă la suprafață secretele ascunse ale fiecărui semn. Arhetipurile zodiacale sunt chemate să-și folosească intuiția și să descifreze mesajele codate ale stelelor. Ce revelații vă așteaptă în paginile destinului? Horoscopul zilnic ar putea să vă ofere indicii esențiale pentru a naviga prin acest labirint cosmic.