(VIDEO) Bărbat prins de polițiști cu cânepa la uscat, la Comrat

Polițiștii Direcției UTA Găgăuzia documentează activitatea infracțională a unui bărbat din satul Cioc-Maidan, Comrat.

publicat de Vadim Ungureanu
joi, 10 octombrie 2024, 14:47   148
Comrat

În urma măsurilor speciale de investigație şi a acțiunilor de urmărire penală, la domiciliul acestuia au fost depistate și ridicate 315 plante de cânepă, în proces de uscare, 650 de grame de substanță vegetală uscată asemănătoare cu marijuana, ambalate în 13 pachete fiecare cu cantitatea aproximativă de 50 grame și care erau ascunse într-un vas îngropat în pământ.

Sursa video: IGP


A fost ridicată și o armă de vânătoare cu țeavă lisă de model IJ - 18 cu 4 cartușe, deținută ilegal, care urmează să fie supusă expertizei balistice.

La moment investigațiile continuă. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de asemenea infracțiune riscă închisoare de la 7 la 15 ani.

Consilier municipal, prins cu mașina ticsită cu materiale electorale, fără acte de proveniență

Consilierul municipal al Partidului Comuniștilor, Adrian Domentiuc, a fost prins cu mașina ticsită cu materiale electorale fără acte de proveniență. Potrivit poliției, totul s-a întâmplat după ce automobilul a fost ridicat la parcarea specială pentru parcare neregulamentară. Deputata Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Diana Caraman, a anunțat că alesul local a fost reținut, lucru infirmat de către Inspectoratul General al Poliției.

Mama tânărului înjunghiat în apropierea unui club de noapte, doborâtă de durere. „Este în stare gravă”

Starea adolescentului înjunghiat în această dimineață este gravă. Potrivit mamei tânărului, acesta este internat la Spitalul din Bălți, după ce i-au fost aplicate mai multe lovituri cu cuțitul în diferite regiuni ale corpului. Totul s-a întâmplat în apropierea unui club de noapte din Bălți, iar în urma unui conflict cu un bărbat de 28 de ani, acesta l-a atacat pe minor cu un cuțit pliabil.